Laboratory of Green & Blue ideas > GREEN LAB > Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων > ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΠΑΧΥΝΣΗΣ

 

 

Η εταιρεία μας εκπόνησε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την πτηνοτροφική μονάδα δυναμικότητας 16.000 ινδιάνων πάχυνσης που θα κατασκευαστεί στη θέση «Βάλτος», της Τ.Κ. Πλησιών, Δ.Ε. Φιλοθέης, του Δήμου Αρταίων της Π.Ε. Άρτας στην Περιφέρεια Ηπείρου με φορέα του έργου την εταιρεία «ΦΑΡΜΑ ΜΙΧΑΣ Ι.Κ.Ε.».

Η εταιρεία μας εκπόνησε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την ίδρυση πτηνοτροφικής μονάδας εκτροφής ινδιάνων πάχυνσης – γαλοπούλες δυναμικότητας 4.000 πτηνών που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κρυφοβού του Δήμου Δωδώνης με φορέα του έργου την εταιρεία «Αριστείδης Ζαρκάδας & Χρυσάνθη Ζαρκάδα».

Η εταιρεία μας εκπόνησε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την ίδρυση πτηνοτροφικής μονάδας εκτροφής ινδιάνων πάχυνσης – γαλοπούλες δυναμικότητας 7.200 πτηνών βρίσκεται που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ζωοδόχου του Δήμου Ζίτσας με φορέα του έργου  τον Αλέξανδρος Μίντζα και την Χρυσίτα Μίντζα.

Η εταιρεία μας εκπόνησε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την ίδρυση πτηνοτροφικής μονάδας εκτροφής ινδιάνων πάχυνσης – γαλοπούλες δυναμικότητας 5.000 πτηνών που βρίσκεται στην Τ.Κ. Μαρμάρων του Δήμου Ιωαννιτών στη θέση «Φτέρες» με φορέα του έργου την εταιρεία  «Νάκος Κώστας Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.»