Laboratory of Green & Blue ideas > GREEN LAB > Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων > ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ ΠΑΧΥΝΣΗΣ

 

 

Η εταιρεία μας εκπόνησε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για υφιστάμενη πτηνοτροφική μονάδα που είναι εγκατεστημένη και λειτουργεί στη θέση «Χάσια», της Δ.Δ. Κομποτίου, της Δ.Ε. Κομποτίου στο Δήμο Νικολάου Σκουφά της Π.Ε. Άρτας στην Περιφέρεια Ηπείρου, με φορέα του έργου τον Άγγελο και Ευστάθιο Κάκκο.

 

Η εταιρεία μας εκπόνησε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για  την επέκταση της υφιστάμενης πτηνοτροφικής μονάδας εκτροφής ορνίθων πάχυνσης, συνολικής δυναμικότητας 20.000 πτηνών ανά εκτροφή. Που βρίσκεται εγκατεστημένη στο Δήμο Ιωαννιτών, της Τ.Κ. Αμπελειάς, της Δ.Ε. Μπιζανίου, στην Π.Ε. Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου με φορέα του έργου τον Κατσάνο Νικόλαο.

 

Η εταιρεία μας εκπόνησε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την υφιστάμενη Πτηνοτροφική μονάδα ορνίθων πάχυνσης που βρίσκεται στη θέση «Αλώνια», της Τ.Κ. Άνω Λαψίστας, της Δ.Ε. Πασσαρώνος στο Δήμο Ζίτσας της Π.Ε. Ιωαννίνων στην Περιφέρεια Ηπείρου με φορέα του έργου τον  Σιλιόγκα Φώτιο του Δημητρίου.

 

Η εταιρεία μας εκπόνησε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την επέκταση  της δυναμικότητας υφιστάμενης πτηνοτροφικής μονάδας ορνίθων πάχυνσης από 18.000 σε 29.500 πτηνά που βρίσκεται θέση «Βάλτος», της Τ.Κ. Βίγλας, της Δ.Ε. Αμβρακικού, του Δήμου Αρταίων, της Π.Ε. Άρτας στην Περιφέρεια Ηπείρου με φορέα του έργου την  «Πτηνοτροφική Άρτας Ι.Κ.Ε.».