Laboratory of Green & Blue ideas > GREEN LAB > Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων > ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΟΡΝΙΘΩΝ ΠΑΧΥΝΣΗΣ

 

 

Η εταιρεία μας εκπόνησε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την επέκταση υφιστάμενης πτηνοτροφικής μονάδας εκτροφής ορνίθων πάχυνσης, συνολικής δυναμικότητας 38.600 πτηνών ανά εκτροφή, που βρίσκεται εγκατεστημένη στη θέση «Γύρες», της Τ.Κ. Κωστακιών, της Δ.Ε. Αρταίων, του Δήμου Άρτας με φορέα του έργου την Ζαμπέτα Μίχα και τον Ιωάννη Ντούλια.

 

Η εταιρεία μας εκπόνησε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την την υφιστάμενη πτηνοτροφική μονάδα εκτροφής ορνίθων πάχυνσης, δυναμικότητας 30.000 πτηνών ανά εκτροφή που βρίσκεται στο Δήμο Άρτας, της Τ.Κ. Ράχης, της Δ.Ε. Αμβρακικού, στην Π.Ε. Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου με φορέα του έργου τον  Βασίλειο Σιδέρη.

 

Η εταιρεία μας εκπόνησε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την επέκταση υφιστάμενης πτηνοτροφικής μονάδας εκτροφής ορνίθων πάχυνσης, συνολικής δυναμικότητας 44.800 πτηνών ανά εκτροφή που βρίσκεται Δήμο Άρτας, της Τ.Κ. Ράχης, της Δ.Ε. Αμβρακικού, της Π.Ε. Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, με φορέα του έργου τον Χριστόφορος Νίκου του Ευαγγέλου.