Για εμάς

Η Εταιρεία μας σύντομα

Είμαστε μια ομάδα επιστημόνων στελεχωμένη από περιβαλλοντολόγους, οικονομολόγους, μηχανικούς περιβάλλοντος και πολιτικούς μηχανικούς που μπορούν να συνθέσουν μια ολοκληρωμένη συμβουλευτική προσέγγιση νέων αλλά και υφιστάμενων επιχειρήσεων. Λειτουργούμε από το 2009 με έδρα τα Ιωάννινα και πεδίο όλο τον κόσμο.

Οι προσεγγίσεις μας  είναι ολιστικές και βασίζονται στην προηγμένη τεχνολογία ενώ αξιοποιούν σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα, η αρτιότητα και η καινοτομία των δραστηριοτήτων μας.

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς της προστασίας, διαχείρισης και ανάδειξης της επιχείρησης σας με βάση τις αρχές τις βιωσιμότητας και της αειφορίας. Έτσι πετυχαίνουμε τους στόχους μας που είναι:

  • Ακρίβεια στον χρόνο ολοκλήρωσής και παράδοσης των υπηρεσιών μας.
  • Εξελιγμένα πρότυπα και προδιαγραφές ποιότητας εσωτερικών και εξωτερικών διαδικασιών
  • Ισχυρές επαγγελματικές συνέργειες και ευρεία δικτύωση
  • Υψηλή επιστημονική εξειδίκευση και συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού
  • Πρόσβαση σε εθνικές, κοινοτικές και διακρατικές χρηματοδοτήσεις

Η εταιρεία μας «Σύμβουλοι Βιώσιμης Ανάπτυξης» έχει υιοθετήσει έναν ιδιαιτέρως εξωστρεφή χαρακτήρα σε συμφωνία με τις σύγχρονες τάσεις αιχμής και φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς με βασικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους τομείς ενασχόλησής της σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Γιατί να συνεργαστούμε

Η εταιρεία μας «Σύμβουλοι Βιώσιμης Ανάπτυξης» έχει στόχο την πλήρη κάλυψη βιομηχανικών και των παραγωγικών μονάδων σε θέματα που αφορούν την περιβαλλοντική διαχείριση, τη μείωση της περιβαλλοντικής φόρτισης και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, καθώς και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

Η συνεργασία είναι το κλειδί:

Όλα όσα κάνουμε σαν σύμβουλοι βιώσιμης ανάπτυξης στοχεύουν στην προστασία του και στην βελτίωση του περιβάλλοντος. Υιοθετούμε μια συνεργιστική προσέγγιση, και δουλεύουμε μαζί με μηχανικούς, συμβούλους, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες τους οποίους συμβουλευόμαστε για πολύπλοκα ζητήματα.

Θέλουμε να είμαστε ο βραχίονας της αειφορίας για κάθε έργο σας.

Ο βραχίονας που θα δουλεύει για το όραμά σας και όχι εναντίον του. – προσφέροντας καινοτόμες, πράσινες και μπλε λύσεις για να υλοποιήσετε τη λύση που φανταστήκατε, διασφαλίζοντας παράλληλα την συμμόρφωση του οργανισμού σας με τα θεσμικά πρότυπα.

Αποστολή & Όραμα

Ένα καλύτερο μέρος για να ζούμε

Ποτέ άλλοτε το περιβάλλον μας δεν ήταν σε τέτοιο βαθμό πεδίο μάχης και διαφιλονικίας. Για πρώτη φορά, έννοιες όπως η κλιματική αλλαγή και οι πράσινες λύσεις τραβούν με τόση ένταση τον ενδιαφέρον όλων μας.

Για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και τους σχεδιαστές, αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι έχει νέους και αυστηρότερους κανονισμούς. Για τους επιστήμονες και τους συμβούλους περιβάλλοντος, αυτό σημαίνει ώθηση για καινοτομία.

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και με τους δύο. Μιλάμε τη γλώσσα τους και θέλουμε να παρέχουμε ρεαλιστικές αλλά εμπνευσμένες συμβουλές για να επιτύχουμε πραγματικά βιώσιμα αποτελέσματα.

Αξίες

Έμπνευση

Κάνουμε αυτό που αγαπάμε και είμαστε συνδεδεμένοι με κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό μας.

Επιχειρηματικό πνεύμα

Επιχειρούμε, ηγούμαστε και είμαστε αυτοδημιούργητοι. Πειραματιζόμαστε, προκαλούμε τους συμβατικούς όρους και δε φοβόμαστε να αποτύχουμε.

Αυθεντικοί

Είμαστε πραγματικοί και ειλικρινείς στις δεσμεύσεις μας και τους στόχους μας. Για εμάς, η αλήθεια και η διαφάνεια είναι σημαντικές.

Επίμονοι

Δεν καθησυχάζουμε ποτέ. Κάνουμε την «βρώμικη δουλειά» και την κάνουμε καλά. Είμαστε επίμονοι και «γκρεμίζουμε τοίχους και γραφειοκρατικά εμπόδια».

Ευγνώμονες

Είμαστε ευγνώμονες για κάθε έναν από τους συνεργάτες μας και τη δουλειά που κάνουν. Για εμάς, η επιτυχία δεν είναι δεδομένη. Είμαστε «παραγωγικά φρικιά» και χαιρόμαστε να δουλεύουμε μαζί σας.

Μαζί

Σε αυτό, είμαστε μαζί. Αυτό είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Προσέχουμε τον συνεργάτη μας και φυλάμε τα νώτα του. Είμαστε άνθρωποι, κανείς δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του.

Οι Συνεργάτες μας